Inspiratie als inktvlek

Dit jaar heb ik jubileum: ik geef vijftien jaar taalonderwijs. Persberichten schrijven, verkoopbrieven schrijven, klachtenbrieven beantwoorden, mediatraining, redigeren, storytelling… gaat het over wat taal met mensen kan doen, dan moet je mij hebben.

Van iedere klas van ongeveer 25 studenten die ik zie, zijn er een stuk of vijf die ook echt iets met taal hebben. Bij wie ik het vonkje zie overslaan. Vandaag kreeg ik een tweet van een bijna-oud-studente Communicatie, Jorieke van der Geest. Zij werd besmet met het taalliefdevirus en zoekt daarin nu haar eigen weg:

Tweet JoriekeHaar gastblog over storytelling op basis van mijn vierdejaarscolleges Creatief schrijven is zo leuk, dat ik het graag wil delen. Enjoy!

Lees hier de blogpost van Jorieke over wat een goede corporate story is en waar je die kunt vinden. Zij schreef deze post als gastblog voor Sigrid van Iersel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *